Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


H2O smink

2008.06.23

Rikki: Rikki sminkjét kezdd azzal, hogy bepúderozod az arcod, hogy matt maradjon. Utána kevés rózsaszínű pirosítót használj. A szemfestés Rikkinél már másabb, szemceruzával kell. Sötétbarna, vagy fekete szemceruzával húzd ki a szemed felső vonalát a szempillák közepétől kifelé!  Utána jöhet egy kis fekete szempillaspirál, végül pedig az átlátszó, vagy halvány rózsaszín szájfény. Fontos: ha a szemedet jobban hangsúlyozod, a szájsminked már ne legyen nagyon feltűnő, és fordítva

 

Emma:Elsőször púderozd be egy kicsit az arcod, majd az arcod almácskáira (lásd: Cleo sminkje) tegyél egy kevéske barackszínű pirosítót. A szemhéjadat árnyald barna festékkel, a szempilláid tövébe kerüljenek a sötét, a szemöldököd alá a világos árnyalatok! A szempilládat emeld ki egy kis fekete szempillaspirállal, és végül használj narancspiros vagy barackszínű szájfényt.

 

Ha Cleo sminkjét akarod elkészíteni, nem kell nagy gyakorlat hozzá! Először is, púderozd be az arcodat vékony rétegben, hogy matt legyen a bőröd! Utána jöhet egy kis halvány rózsaszín vagy barackvirág színű pirosító, ezt az arcod "almácskáira" vidd fel!Puha barna szemöldökceruzával kicsit erősítsd meg a szemöldököd vonalát, majd barna szemhéjfestékkel emeld ki a szemedet. A sötétebb árnyalatokat a szempilláid tövébe vidd fel, kifelé pedig a világosakat! Barna vagy fekete szempillaspirállal fejezd be a szemsminket, és végül használj halvány pasztellszínű (nem csillogó!) szájfényt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kossuth út 26

(Szandika, 2011.08.11 18:07)

én imádom a H2O-t de a kedvencem cleo

legyesbénye kossuth út.32

(kazay krisztina, 2008.09.22 15:36)

értem.
AMÚGY EMMA RÁJONGOK ÉRTED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: legyesbénye kossuth út.32

(vki ismeretlen, 2011.07.27 17:17)

pff..